top of page
Gestapelde vloermatrollen
Ontwerpen op een Tablet

OVER BYFRECKLES

Een eigen onderneming starten. ByFreckles weet als geen ander dat je veel moet regelen. En eenmaal bij het hebben van een onderneming zijn leuke en minder leuke kanten. ByFreckles wil jou laten genieten van je organisatie. Alle leuke activiteiten nog meer benadrukken. Wij willen ervoor zorgen dat jij kan doen waar je gelukkig van wordt door iets te doen waar wij gelukkig van worden!

Ga je starten met een te gek idee en heb je een logo of volledige branding nodig? Of ben je juist niet zo blij met je huidige logo/huisstijl en opzoek naar een frisse nieuwe start? Geen probleem, wij kijken graag met je mee. Van een logo naar een complete branding, combinerend met bijpassende producten. Promotiematerialen om niet alleen jou blij te maken, maar ook jouw klant? Een flyer, folder, verpakkingsmateriaal, banner, bedrijfskleding en/of een volledig bij jouw organisatie passend relatiegeschenk? 

 

Wij denken in elk facet van jouw bedrijf met jou mee. Van A tot Z en het liefst nog een stukje verder. Daag ons uit! Wedden dat we iets voor je kunnen betekenen?

ONS VERHAAL

Een aantal leuke feitjes op een rij!

Missie: Het realiseren van unieke ontwerpen die de mensen en hun activiteiten weerspiegelen.

In drie woorden: Jong, vernieuwend, ambitieus

Opgericht: 1 mei 2020

Worden blij van: Te gekke bedrijfsideeën

Voor wie: De badassen, eigenzinnige en aanpakkers

Motto: Wij willen ervoor zorgen dat jij kan doen waar je gelukkig van wordt door iets te doen waar wij gelukkig van worden!

HET TEAM

SAMENWERKINGEN:
210101 - ByFreckles - logo BF.jpg
210101 - ByFreckles - logo BF.jpg
210101 - ByFreckles - logo BF.jpg
210101 - ByFreckles - logo BF.jpg
210101 - ByFreckles - logo BF.jpg
bottom of page